UchoSłoniaWDupieWęża 15 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1. Twój Nick: środek lasera 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: banan cyce jak rakietki 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:90021576 5. Data i godzina zdarzenia: 11.04.2019 ok. 22:30 6. Mapa: jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji: Gracz mnie zabił za rzekome posiadanie smoke'a, którego wcale nie miałem następnie przez jego kłamstwo zostałem wyrzucony przez admina z serwera za kłamanie na fk. Gracz ogółem ma chyba jakieś choroby psychiczne, bo widzi coś czego nie ma. Nie powinien grać w ct, bo gra tylko pod kille (co może potwierdzać 9 runda w niżej podanym demo, gdzie z 15 osób 3 wyszły na mape), przez co nikt go nie lubi. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1555011457-1555014228.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 5 runda (4:0 dla tt) czas ok. 15:40 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Demko obejrzałem dokładnie z perpektywy twojej pierwszej i trzeciej osoby, z tego co tu napisałeś wynika że oglądałeś tylko z 1-szej, w której faktycznie nie widać że masz smoke w ekwipunku ,ale z trzeciej już tak. Po zabiciu ciebie wypadł smoke ,którego podniósł inny gracz i właśnie takie info dostałem od jakiegoś tt(nie pamiętam kto to był) że tak wyglądała sytuacja co potwierdzili gracze z CT. Dostałeś kicka za kłamanie na !fk mimo tego ,że mogłeś dostać bana nawet na 1 dzień, tak jak to jest napisane w tarifikatorze kar "8.23 Oszukiwanie na !fk: Ban 1d". Nie dostałeś bana ponieważ nie widziałem całej sytuacji więc dałem ci "taryfe ulgową" z tego względu ,że tak jak już wcześniej napisałem, nie widziałem sytuacji na własne oczy i to że zostałeś wyrzucony miało być upomnieniem. Jak dla mnie nie było freekill'a i kick słuszny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Granaty potrafią się zbugować, więc po to została zrobiona możliwość przeszukania więźnia. Sprawa wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi