Long way to hell 13 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:Long way to hell 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem dokladnie 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: od 9:30 do 10 cos kolo tego 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze 6.Opis sytuacji:gram normalnie zdobylem perk nanosuit i ak47 moj ping nie przekracza 40-50 mialem dobre staty i dostalem kicka z powodem ,,Ping !!" cos takiego prosze o ogarniecie administracji poniewaz czasem nie widze sensu grac skoro dostaje sie kicki za perki lub staty -.- ponoc to ma byc ogarniety server a nie taki na ktorym banowani lub gorzej traktowani sa dobrzy gracze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No bany (do 3h) i kicki nie podlegają skargom, ale no to nie jest ok jak wywala się gracza za staty.A długi nie zbugowal ci się perk ?(nano) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 watpie w to ze mi sie zbugowal skoro powodem byl ping a nawet z paroma wykrzyknikami ale narazie dam spokoj mam nadzieje ze sie nie powtorzy taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 to rozumiem że mogę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi