Michal095 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 1. Nick: Minrolt 2. Imię: Michał 3. Wiek: 15(rocznikowo 16) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8,5 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/731119 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Michał i mam 15 lat. Lubię uprawiać różnego typu sporty oraz grać w mody do cs:go. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać Administratorem aby móc pomagać graczą i dbać o porządek na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:92213143 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na serwerze mogę spędzić nawet do kilkunastu godzin dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od dnia. Czasami nawet od rana do nocy. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2350h. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Zacząłeś grać wraz z resetem, 3 ostatnie dni to dobra ilość godzin, wcześniej to średnio 20 minut. Zdecydowanie za wcześnie na podanie bo mi przestaniesz grać po tygodniu. Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi