Andre 459 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:TripleN 2.Nick admina/gracza który zawinił: xTeQ 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 22.04.13r. 17:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie i wycinek rozmowy xTeQ : zamknij pizde leszczu Naklo connected UWAGA STRZELAM ! : rob laske kurwo jebana! Naklo is joining the Counter-Terrorist force TripleN : do mnie to? strzelam? TripleN died Ziomeczek Z Rapu <33 : spokoj xTeQ : ciag sie ty spedalo 6.Opis sytuacji:Czyli tak. Byłem w tt a tu nagle xTeQ pierwszy (myśle dobra moze mi sie da) jednak mi się nie dał i napisałem (kur*a) za przeproszeniem a potem to juz macie wycinek z rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 słabe dowody,SSy by sie przydały taki wycinek to sam mozesz sobie napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dostał już bana za obrazę gracza. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi