SkillMySkill :P 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 1. Serwer: CoD MoD 45k LVL 2. Nick: SkillMySkill 3. Imię: Rafał 4. Wiek: 14 (Niedługo 15) 5. Znajomość Amxx(0/10): 6/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: 6 Raz 9. Opisać siebie: Jestem w miare ogarnięty jako admin czytałem dużo postów jak tam sie jest adminem itp itd. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ widze dużo cziterów Mniej szczególnie to wiecie po co jest admin 11. Linki do reklam: Móglbym obejsc sie bez reklam ? 12. Co zrobisz gdy: Gdy ktoś będzie perfidnie czitował lub będe widział albo jak gracze napiszą na U@ To napewno sprawdze. Jesli ktos naduzywa mikro oczywiscie nie wiem jak jest w regulaminie i na ile sie banuje ale to sie dowiem:). Mysle ze zwróce uwage jak ktos bedzie naduzywal Kulture -Ktoś używa dopalaczy: -Gdy ktoś nadużywa micro: -Nadużywa Kultury na serwerze: 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Jak by coś nie wyparowało kolega sie zna na adminowaniu w 10/10 Gra 4 lata w cs z przerwą 2 miesieczną nie grał na tym serwerze lecz prosze o pozytywne odpowiedzi Z góry dziękuje : ) Pozdrawiam SkillMySkill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 NIE - wymagania ( min 30h na serwie. ty masz nie całe 6h ) - reklamy obowiązkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na NIE -brak reklam -konto dla podania -mała aktywność na forym -i co kolega za cb na admie grał będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkillMySkill :P 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Powiem że podobno nie trzeba mieć na forum postów a rozmawialem z wuwunio że jak ja chce to moge mieć admina ,a na forum nie trzeba mieć przegranych a pozatym na serwie jescze troszke sobie pogram. nie wylaczajcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na nie : -Godziny minimum 30 -Konto do podania -Mała aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja za Hapajem sorcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Na nie . konto dla podania i oczywiscie brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja na nie-Konto do podania-Mało godzin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie -nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niestety na NIE Wymagania niespełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 na nie -wiek -amx -konto do podania -czas na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 NA NIE -brak reklam -h na forum -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wymagania. Nadrób godzinyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi