asdasd12easdsa 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: Neves 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Panda? 3. Nick oskarżonego: Panda 4. Steam_ID oskarżonego: ... 5. Data i godzina zdarzenia: 17.04.2019 14:15 6. Mapa: de_vertigo 7. Opis sytuacji: Dostałem bana, z powodem "Obraza admina", na półtorej godziny. Nie przypominam sobie żebym Cie w jakiś sposób mógł obrazić. 8. Dowody (demko): http://414339.node52.pukawka.pl/dem-de_vertigo-1555502827-1555504430.zip Przypuśćmy, że jednak Cię obraziłem. 3.3. Zakaz obrażania adminów na say/tsay/u@/ bądź przez mikrofon [Ostrzeżenie / Ban na 1 dzień] Gdzie ostrzeżenie? Co to za ban na półtorej godziny? [Ostrzeżenie / Ban na 1 dzień] Obraziłem Cię tylko po części, czy co? Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez neves 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) ehhh idę obejrzeć demko i zaraz się wypowiem Zabawne te skargi no ale cóż, podsumowując: Wyłapałem trzy twoje wypowiedzi w ciągu jednej rundy: Pozdrawiam tą administrację Dobra zamknij japę nie mowie do Ciebie Typie Co ty pierdolisz Oczywiście nie muszę mówić, że oczywistym jest, że mówiłeś to z agresją w głosie i nienawiścią co nie jest trudne do wychwycenia. Taryfikator kar jest to pomoc dla admina, którego +/- powinien się trzymać ale nie jest to sztywny wymiar kar. Ja jestem bardzo cięty na tak chamskie zachowanie i uważam, że ban słuszny choć trafniejszy by tu był mute. Obstawiam, że nie masz 10 lat i nie trzeba Cię ostrzegać przed tym, że należy zachowywać się kulturalnie i z szacunkiem do drugiej osoby. Cytat Obraziłem Cię tylko po części, czy co? Czyli trafniejszy byłby ban na 24h ? Jeżeli nadal masz wątpliwości to odezwij się na pw do mnie. @Panda46 na przyszłość mutuj takich cwaniaków 😜 Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez RyKoS 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi