Long way to hell 13 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nick :Long way to hell Link do SSów : nie zostaly mi zrobioneWycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Long way to hell[AMXBans] Reason : ' Aim :[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 850841246 '[AMXBans] Your IP : ' 212.160.68.237 '[AMXBans] ======================================= Serwer :Pro cod mod opis sytuacji: gram zglaszam adminowi ludzi z aimem i pytam na kogo mam pisac skarge bo ignoruje u@ a spamuje na @@ "widzisz czitera pisz u@" i ja dostalem bana oczywiscie za okolo 60 fragow i okolo 15-20 dedow prosze o ogarniecie administracji ktora byla online od 23:00 do 23:30 mapa de_dust2 jakby co i czekam na demko kazdy by chetnie chyba obejrzal. Licze na szybkie ub ps nastepnym razem prosze robic ssy lub odrazu demo wstawiac a nie smiac sie jeszcze na @@ ze dal mi ktos bana bo to nimoralne jak na admina Long way to hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeRwA 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 po 1 to nie ogar bo dal ci bana wuwunio po 2 dziwnie latal ci celownik wiec mielismy takie pojerzenia [przynajmniej ja] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja tez widziałem jak ci celownik lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czekamy na demko od admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 przepraszam ze pisze pod prosba o ub ale wiele osob wie jak gram wuwunio powinien juz wiedziec najlepiej po za tym nie mam czitow nawet na pc ^^ jak chcecie moge grac slabiej :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie masz bana, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi