Bez Spiny 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:LiSeQ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Na'Vi 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 08:35/23.04.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracze tacy jak : Hapaj Kule i Augustowski Pro Ziomek 6.Opis sytuacji: Mniałem dać adminowi perk.Ale go wyrzuciłem I dał mi bana na 5 minut za "oszustwo w wymianie perku".Jakie oszustwo.Takie że nie chciałem dać mu perku?Pozdrawiam go.Admin nie ogarnoł chyba sytuacji.Napisałem mu że : sory ale wyżuciłem perk a tu nagle daje mi bana.Ban chyba nie słuszny co? Admin powinien dostać ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No widziałem to nie powinien tego robić;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 skarga sluszna lecz biorac pod uwage to ze bany do 3 h nie obejmuja ponoc skardze oni moga uznac ze skarga jest nie sluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To co? jak bym miał admina i bym dał komuś bana do 3h za nic? to co nie podlega to karze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Skarga dosyć słuszna ale do 3h niepodlegają skargą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bany do 3h nie podlegają skargom. Zara się pogada z navi'm o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Bany do 3h nie podlegają skargom.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi