Long way to hell 13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1. Serwer: Pro cod mod 45k lvl 2. Nick: Long way to hell 3. Imię: Krzysiek 4. Wiek: prawie 18 ^^ 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 to co musi znac admin 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak nowiutki 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Odrazu po akceptacji podania ^^ 8. Czas spędzony na forum: troche juz jest duzo czasu nie spedzam ale czesto bywam 9. Opisać siebie:Mily, spokojny, towarzyski, ogarniety, 18 lat jestem z bielska na podlasiu 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: poniewaz nie jednokrotnie zdazaja sie sytuacje ze az mam dosyc niektorych adminow dzisiaj siedze spamuje na u@ przez ponad 10 minut na czitera a oni sobie graja bo maja zwinne i mp5 navy kto gral wie o kogo chodzi. Ze mna nie bylo by klopotow napisalbys raz a ja zszedlbym naspect chce umilic graczom gre by gralo sie przyjemniej 11. Linki do reklam: niestety brak ale postaram sie uzgodnic z wuwuniem co do reklam 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ss/demko i permik to oczywiste -Gdy ktoś nadużywa micro: upomnienie / kick / ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie / kick / ban 5 minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam Pozdrawiam Long way to hell dziekuje za wszystkie za i sprzeciw. Pozdrawiam hapaja , siwego o ile pamietam oni sklaniali mnie do pisania podania bym pomogl ogarniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione - często grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Na Tak Wymagania Są;d Tylko czasami grasz duzo a czasami wcale ;d Ale na tak ogarniesz napewno / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja też na tak -Widac go na serwerze -Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Na TAK tylko pamietaj ze do aima ss sie nie robi... wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja na takOgarnięty gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tak tak + wiek + amx + ogarniety gracz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 TAK Wiek Ogarnięty Ogarnie chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jestem na tak choc ostatnio dostaleś perma za AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na tak wymagania spełniasz widzę cię często na serverze. Tylko jak dostaniesz admina nie zapomnij o regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 jestem na tak _ czesto go widze a servie -gracz jest ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Okres próbny. Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi