Bartoszbujak123 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Dostałem bana za pomaganiu w misjach i to jest prawda zrobiłem to ale dlaczego ja (BUBU 2 key-drop.pl csgofast.com) (mts?) i (Dersal) dostaliśmy bana na 2 wk a (sebix) dostal na 1 wk jak kazdy robil to w tym samym czasie. Chce zeby kazdy dostal taki sam wyrok albo na 1 wk albo na 2wk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Brak wzoru Pisz do opiekunów jak już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi