tomekxxminecraft 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: tomekxxminecraftWycinek z konsoli(bez IP)*: You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'. Disconnect: tomekxxminecraft - You have banned on server!! Ban Reason: General Exploit of Game/Map/Server Ban End: 24-04-2019 23:58 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIPSerwer: Only mirage CSGOLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:153453347&advType=steamid&Submit Opis:Nie mam pojęcia za co dostałem bana, aczkolwiek się domyślam...Przeciwnik rzucił onewaya na okno a ja go po prostu zabiłem. Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez tomekxxminecraft 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Miss Click. Miał dostać ktoś inny i inny powód 😕 Proszę o odbanowanie gracza. I przepraszam za błąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi