FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: FreshFreshFresh2.Nick admina/gracza który zawinił: Czaroo3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 23 Kwietnia 2013r. około 15:405.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek : WilkuZmC ( Admin )6.Opis sytuacji: Paczałem na gościa co miał aima Czaro pisze że robi SS a ja mu mówię że na aima robi się demko i właśnie je robię a on na czacie pisze "Acha..." ( Na czacie U@ ). Admin nie odróżnia czitów i na Aima robi SS. Proszę o ostrzeżenie dla admina lub utratę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ale ty jesteś żałosny, dajesz skargi na adminów jak sam lepszy nie jesteś napewno weź się ogarnij bo tylko skarżyc umiesz.... a Co do Czaroo to czemu ty nie dałes mu bana temu kolesiowi co cisnął ??? bo co byłeś zajęty grą ?? PS. pisze się Patrzyłem a nie Paczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 teraz słuchajcie. WUWUNIO KAZAŁ NA AIMA ROBIĆ SCREENY ! BO INACZEJ WYLECĘ. Chyba nie tylko mi tak mówił, więc skarga do dupy. W regulaminie jest że mamy (admini) się słuchać H@, J@. Czaro posłuchał i dlatego z screenami wyskoczył, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To za aimam mam robić SS tak ? ( Mi nic o tym niewiadomo )P.S : Snajper je też byłem na speccie i od 1 tygodnia wgl. niewszedłem do gry ( Można sprawdzić logi )Jak ja nieogarniam to złóż na mnie skargę a nie tu piszeszOco mam być zazdrosny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wuwunio tak kazał, więc chyba admini powinni się słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sora za spam ale ja nigdzie takiego czegoś niewidziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To się go spytaj, albo napisz mu na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To jest bezsensu przeciez na ss nie widac aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Widać jeżeli nie wyłączył dodatkowych funkcji Wejdź na you tube i wpisz aimbot czy coś w tym stylu i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffee 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To za aimam mam robić SS tak ? ( Mi nic o tym niewiadomo )P.S : Snajper je też byłem na speccie i od 1 tygodnia wgl. niewszedłem do gry ( Można sprawdzić logi )Jak ja nieogarniam to słóż na mnie skargę a nie tu piszeszOco mam być zazdrosny ? sloz? nie no spoko , Nie wszedlem sie pisze tak mysle . o co , chyba . Admin a pisac nie umie , brava . Dobra teraz do topicu sory ale taka prawda , gdzies slyszalem ze sie robi ss na aima ale nie wiem gdzie i ty tego nie wiedziales ? Admin powinien pierwszy sie dowiedziec , skarga nie sluszna . To nie twoja wina ze nie wiedziales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To chyba wyjaśnione, a wilku. W regulaminie pisze że admin ma się słuchać H@. Więc jak każe to masz robić screeny. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 MAJĄ BYĆ DEMKA, NIE SS'Y Już to wcześniej mówiłem wuwuniowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi