DestrO 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nick: .::DestrO::. IP: 213.199.214.146 Wiec tak od pewnego czasu ktoś sie pode mnie podszywa. Dzis Dostalem bana za podszywke a tak naprawde to ja jestem tym prawdizwym destro.MOje ip macie u góry. Nazywam sie marcin mam 14lat urodzilem sie 27marca 1999roku.Prosze o ub. PS: BoteQ jeśli to przeczytasz to bedziesz wiedzial ze to ja jestem tym prawdziwym destro Pamietasz jak sie wczoraj bawilismy TOO JA JESTEM PRAWDZIWY I NIemaM zamaru tego tak zostawic zeby jakis gnój sie pode mnie podszywal. ZAPYTAJcie TAMTEGO JAK SIE NAZYWA ITP. TO NAPEWNO UDOWODNI ZE JA JESTEM PRAWDZIWY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 KUP sobie rezerwacje na NICK !!!!!!!! chyba 2-4 zł na 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Też mi się zdaje ze ten typek co dzisiaj grał to podszywka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestrO 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 TO jak dostene tego UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Napisz do h@ żeby ci założył hasło na nick. Dostajesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi