Gość Makselele Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Nick: MakseleleWycinek z konsoli(bez IP)*:nie mamSerwer:★NOWY SEZON★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ��Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Makselele&Submit=Search Dostałem bana za obraźliwy/prowokacyjny nick , przy 1 podaniu o ub skłamałem i nie przyznawałem sie do winy na pv pisząc z opiekunem. Chciałabym na początku przeprosić za ten nick była to 100% prowokacja w stronę opiekuna i jeszcze przeprosić za nie przyznawanie się do winy na pv. Moim jedynym argumentem Teraz o dostanie ub jest ze każdy gracz powinien dostać 2 i ostatnia szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Podziękuję, ban zostaje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi