ImSmurfSilver 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick:ImSmurfSilver A więc dostałem bana ponieważ skopiowałem ct. "If I was cheating, I'd use www.EZfrags.co.uk" i wkleilem w czat a nie wiedziałem że za coś takiego dostaje się bana prosze o UB ponieważ mam vipa i nie chce stracic pieniędzy a zresztą bardzo lubie grac na tym serwerze. Prosze o unbana z góry dziękuje Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez ImSmurfSilver Nie dalem nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Zastosuj się do wzoru mordeczko Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez Peter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi