UnKnOwN 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:UnKnOwN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Niestesty W AMXBans nie pisze a ja nie znam adminów tego serwera. 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 24 kwietnia 2013 godzina cos okolo 00:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/6mwPn/SSY-UnKnOwN.rar 6.Opis sytuacji: Gralem sobie i nagle ssy za nic najwidoczniej nie którym steam nie umiąpojąc że ns gra lepiej od nich xD. pprosze o szybkie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 albo speedyshare mi nie dziala albo jestem poj,, hehe niestety zapraszam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jeśli chcesz UB pisz w odpowiednim dziale.Jeśli chcesz złóżyć skargę na admina, jako dowód daj coś porządnego, a nie screeny które ci zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnKnOwN 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 w odpowiednim dziale niby jakim jak tu nawet nie ma takiego działu jak bany albo coś jak na innych forach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ORIENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi