SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Paweł "byali" Bieliński odchodzi z Virtus.pro, a raczej "opuszcza", ponieważ nie wiadomo czy była to jego decyzja, czy raczej drużyny. Od powstania nowego Virtus.pro nic za bardzo nie układało się dobrze, gra toczyła się w kratkę. Co przedstawiłem w swoim poprzednim temacie. Aby sobie uzmysłowić całą sytuację w VP polecam przeczytać temat pod tym linkiem: Po różnych roszadach od momentu powstania składu, dano czas dywizji CS GO na ogarnięcie się, jednak nic z tego dalej nie wyszło i dziś postanowiono zmienić jednego zawodnika. Dlaczego byali? Dlatego, że statystycznie był najgorszym zawodnikiem z całej drużyny. Jego rating w ciągu 3 ostatnich miesięcy wynosi tylko 0.95 Jeżeli wszystko się potwierdzi to skład będzie wyglądał następująco i do drużyny będzie poszukiwany nowy zawodnik: - Michał "MICHU" Müller - Michał "snatchie" Rudzki - Janusz "Snax" Pogorzelski - Arek "Vegi" Nawojski - (nowy zawodnik) - Jakub "kuben" Gurczynski (trener) Kto może być nowym zawodnikiem w VP? Nie mam pojęcia. Czas pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 W ogóle co z Pasha? Kiedyś poszło info od Roberta Gryn, że coś tam jego brat działa z Neo i Pashą (jeśli mnie pamięć nie myli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 i dobrze bo nic nie gra ostatnio, mogliby zrobic cos nowego w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 42 minuty temu, -_- napisał: W ogóle co z Pasha? Kiedyś poszło info od Roberta Gryn, że coś tam jego brat działa z Neo i Pashą (jeśli mnie pamięć nie myli) Pasha przez jakiś czas był streamerem w VP, ale odszedł. Ma zamiar wraz z NEO stworzyć nową drużynę talentów. W tym momencie znajdują się w składzie o nazwie youngsters. Skład: - Neo, Pasha, tudsoN, jedqr, Goofy. Ostatnio udało im się wygrać kwalifikacje do ESL ONE, oraz eliminacje do ESPORTAL GLOBAL CUP. Skład pewnie ulegnie zmianie (może nawet całkowitej), ale na razie już odnieśli 2 sukcesy w postaci zakwalifikowania się do dwóch turniejów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czyli w sumie zgadza się to co czytałem na esportowych świrach. Myślałem jednak, że będzie jakieś połączenie z tymi jednorożcami od brata Gryna czy jak tam się ta drużyna zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi