Gość IceT Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nick:IceT Wiek:15 Doświadczenie:1 miech zajmuję się grafiką. Dlaczego ty:Lubię robić grafiki sprawia mi to przyjemność.Zbieram jeszcze doświadczenia i chce,żeby ono u was w sieci się rozwijało Twoje prace[5]: http://www24.zippyshare.com/v/45869667/file.html Parę prac mam zrobionyc dla kolegów i parę dla siebię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie o, ale masz tak ode mnie, z powodu że jest mało grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Żarty? Wszystkie prace ocena -9/10 NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dam ci TAK: -ale ucz się jeszcze UCZ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jestem na nie. Brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ludzie dlaczego dajecie mu na tak? On nic nie zrobil! Napisy zrobione przez program. 1 klikniecie i gotowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Norina to ty zrób jakieś prace zobaczym czy lepsze zrobisz. A po zatym te prace robiłem 1 miesiąc temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja się na tym nie znam, i tak daje wszystkim tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Prace spoko TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Skoro robiles miesiac temu to dodaj nowe.. Moje prace masz w dziale grafika. Skoro sie nie znacie to po co sie udzielacie? To jest zenada... http://cooltext.com/ Przyklad... Napisy z painta,rendery niewtopione nic. Zenada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jestem na nie. Dla mnie te prace są za słabe. Niech spróbuje za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Norinna nie spam! A co do podania TAK nawet fajne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIE. Poudzielaj się w dziale "Grafika" i nabierz doświadczeniaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi