Orange 6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Założyłem taki temat bo dziś akurat sobie zrobiłem nowe logo więc może komuś się przyda to co tu napisze 1. Sciagamy program HLLC HLC.exe Link: http://amxx.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=6289 2. Otwieramy program. 3. Klikamy na OPEN. 4. Wybieramy obrazek jaki chcemy miec jako logo. 5. Klikamy pozniej na Autosize zeby dostosowac rozmiar obrazka. 6. Pozniej zaznaczamy na dole 2 okienka Counter-Strike i Save it to. I klikamy na te trzy kropki. 7. Pozniej nazywamy plik tempdecal 8. Zapisujemy go na pulpicie i klikamy na Make WAD. 9. Nasze logo zostalo zapisane na pulpicie wycinamy pliki i teraz wklejamy je do folderu z cs (Valve/Steam/Steamapps/Nazwa konta/counter strike/ cstrike_polish (chyba ze mamy po angielsku cs to cstrike) i zamieniamy go z innym plikiem WAD. 10. I możemy się cieszyć nowym logoiem . (Na niektórych srv. może się logo nie pokazywać np. na cs-classicu deatrunie ale na innych powinno działać i przynajmiej działą ) ( Jezeli bedziecie cos zmieniac w Opcjach cs to automatycznie wam sie zmieni na podstawowe logo tak wiec warto zachowac ten plik gdzies tam na pulpicie ) Mam nadzieję , że poradnik się przydał w razie problemów pisać do mnie na priv Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Łap lajka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://zakladkarny.com/przewodnik-po-counter-strike-1-6/20535-half-life-logo-creator.html Cos chyba to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange 6 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 taak, przyznaje się ale dałem to tu ponieważ nie ma , a może komus się nie będzie chciało szukać ? Robiłem to więc wklejiłem i minimalnie zmieniłem ale gdzie jest napisane , że nie można kopiować w pewnym sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi