DestrO 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nick : .::DestrO::.Link do SSów :Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Sna1per <3. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 57 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : : DestrO : : . [AMXBans] Powod : ' podszywka^.^ ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 499454646 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.199.214.146 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : [ZombiMod] cs-classicDostalem nieslusznie bana za podszywke bo to ja jestem prawdziwy.Prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odczekasz sobie te 3h, ja nie mam dostępu do amx bans ZM to nie dam ci ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi