Schabusss :D 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam chciałem zaproponować dodanie na serwer/serwery pluginu czapki mikołaja ! Spowoduje to dodanie świątecznego nastroju do Serwerowni lecz gracze którzy nie będą chcieli mieć czapki wystarczy że wpiszą /bezczapki a ci którzy tą czapkę będą chcieli mieć wpiszą /czapka.Plugin został zmodyfikowany przez Schabusss <333 dla cs-classic. Dodałem do niego właśnie ta możliwość ściągania i zakładania tych czapek !downloadhttp://speedy.sh/NXpN3/Czapka-Mikolaja-dla-kazdego-gracza.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem ZA! dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem za. Umili to święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja też jestem za, nie gram może na cod, ale na dd2/inferno jest to wgrane i fajnie się z tym gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jestem za , wtedy bedzie taka fajna świąteczna atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jeżeli -_- (Paweł) by się na to zgodził to ja proszę o dodanie na serwer informacji że to przerobiłem ! specjalnie dla Cs-Classic ! + może napiszę propozycję z innymi pluginami świątecznymi które zmodyfikowałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil96 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jestem za dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wielkie tak Fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 i może jeszcze śnieg dodać ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 temat został napisany ponownie ! http://www.cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3903Proszę o zamknięcie tego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi