Schabusss :D 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam chciałem zaproponować dodanie na serwer/serwery pluginu czapki mikołaja ! Spowoduje to dodanie świątecznego nastroju do Serwerowni lecz gracze którzy nie będą chcieli mieć czapki wystarczy że wpiszą /bezczapki a ci którzy tą czapkę będą chcieli mieć wpiszą /czapka.Plugin został zmodyfikowany przez Schabusss <333 dla cs-classic. Dodałem do niego właśnie ta możliwość ściągania i zakładania tych czapek !downloadhttp://speedy.sh/NXpN3/Czapka-Mikolaja-dla-kazdego-gracza.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem ZA! dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem za. Umili to święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja też jestem za, nie gram może na cod, ale na dd2/inferno jest to wgrane i fajnie się z tym gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jestem za , wtedy bedzie taka fajna świąteczna atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jeżeli -_- (Paweł) by się na to zgodził to ja proszę o dodanie na serwer informacji że to przerobiłem ! specjalnie dla Cs-Classic ! + może napiszę propozycję z innymi pluginami świątecznymi które zmodyfikowałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil96 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jestem za dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wielkie tak Fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 i może jeszcze śnieg dodać ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 temat został napisany ponownie ! http://www.cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3903Proszę o zamknięcie tego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi