Lajt # 23 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam steam od 2012 roku i chodzi mi o to że wcześniej wszystkich słyszałem teraz po tej aktualizacji nie słyszę non steam nie wiem dlaczego jeżeli ktoś miał taki sam problem i to naprawił to proszę o POMOC! Dziekuję ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Był gdzieś taki temat, i wyjaśnienie jak to naprawić. Poszukaj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shein 3 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tu masz filmik jak wszystko po kolei zrobic lub wpisz w google cs przed aktualizacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No to masz od shein'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi