Rono321 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nick: Rono Link do ssyów: http://speedy.sh/hWgrP/Ssy-Rono.rar Wycinek z consoli:[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : $! { [ ( Rono ) } !$[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1468502791 '[AMXBans] Twoje IP : ' 5.226.117.2 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole Serwer: Cod Mod Wprost jestem zaszczycony że mam ssy bo nie bardzo na Cod Modach umiem grać ,a i nie wiem czy o taki wycinek wam wchodzi,bo z czymś takim pierwszy raz się spotakałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 SS'y czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi