Long way to hell 13 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nick : Long way to hellLink do SSów :http://speedy.sh/QyfDZ/ja-i-awp.rar Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Long way to hell[AMXBans] Reason : ' wrzuc ss na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 850841246 '[AMXBans] Your IP : ' 212.160.68.237 '[AMXBans] ======================================= Serwer :pro cod mod Na'vi mam nadzieje ze to czytasz i mam do ciebie prosbe nie banuj ludzi za to ze maja dobre perki i cie zabijaja. wchodzisz na serva zabilem cie i odrazu ban -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 SS'y czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi