tomekxxminecraft 1 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nick: tomekxxminecraftWycinek z konsoli(bez IP)*:You can submitted protest on forum <font color='#f. Disconnect: tomekxxminecraft - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate account Ban End: 06-05-2019 13:36 Server: ★EVENT★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP Disconnect: tomekxxminecraft - You have banned on server!! Ban Reason: General Exploit of Game/Map/Server Ban End: 24-04-2019 23:58 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIPLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=tomekxxminecraft&Submit=Search Powód bana to:Duplicate account? Posiadam drugie konto w csgo, ale nigdy nie wchodziłem na ten server ,więc uznaję, że dostałem bana bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi