hapajkule 156 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Imie : Bartek Wiek : 15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Około 170 Godzin Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiad Byłem Redaktorem Na Innym Forum I Uważam , Że Wychodziło Mi To , A Uważam , Że Przydam Się .Znajomość z większością użytkowników: Większość Znam . Dlaczego ja ? Mam dużo wolnego czasu , a uważam , że fajnie jest czasami przeczytać wywiadzik ;d 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)- Jest2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)-Jest3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)- Nie ma ostrzeżeń4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) - Jest 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) - Jest 6.Minimalny wiek 15 lat.- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja jestem na tak -wymagania Tylko , że wywiady są chyba zajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange 6 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jestem , na Tak . Ale zmień kolor niekórych wyrazów bo musiałem się przybliżyć aby to przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania są P.S. Naprawde byłeś redaktorem na inynm forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak nauczysz się pisać, to będę na tak, ale póki co nie nadajesz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Na TAK Wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 redaktorów jest kilku i nie mają co robić więc po co kolejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione Potrzeba redaktorów, ostatni wywiad był z miesiąc temu. . No to bardzo potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi