Mr. Burg3r3k 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Więc tak , proponuje dodac reset levelu. Gdy mamy 23lvl wpisujemy na say: /reset i nam resetuje do 1 lvl i za to dostaniemy jakies tam punkty np. Punkty Honoru. I dodac rowniez sklepik za te punkty ktory by wygladal tak: 2x ammo pack (na zawsze)= 1PH PH= PunktHonoru 2x exp (na zawsze) =1PH +20 dmg z kazdej broni (na zawsze) =3PH Pakiet honoru ktory daje : 65panca jak mamy vipa to bedzie 130panca, +50hp i noktowizor (na zawsze) na humanie = 4PH Za jeden taki reset dostanie sie 2PH zeby nie szalec Piszęto poniewaz ja mam juz 23lvl i jest nuda i duzo osob ma juz prawie 20lvl. Mam nadzieje ze to sie komus spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ale wymyśliłeś, ale no można jak się pomysł spodoba innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Burg3r3k 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 pomylilo mi sie 2x exp = 2PH bo takto kazdy by AP i exp kupywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie wiem czy warto sle Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Burg3r3k 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Moim zdanie warto bo gdy juz wiekszosc wbije 23lvl to nie bedzie co robic i wiekszosc odejdzie z serwa na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 TAK :0 mimo tego , że lvl straciłem ale wczoraj już 18 lv dobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Burg3r3k 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 I co zostanie to wkoncu dodane bo ja juz zaczynam na innych serwach grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeśli wuwunio się tym zainteresuje to doda wam. I jak masz, daj mu ten plugin bo sam nie będzie szukał, a jak dacie mu to będzie "łatwiej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Burg3r3k 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja niestety nie mam tych pluginow ja tylko z propozycja przyszlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No to pasuje napisać plugin, jeśli go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak coś piszcie do mnie mój kuzyn piszę pluginy. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem na tak ciekway pomysł ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6986-wasze-propozycje/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi