SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Dziś Filip "Neo" Kubski potwierdził oficjalnie swoje przyłączenie do FaZe. Na razie w roli zmiennika, ale prawdopodobnie zostanie już tam na dłużej. Tutaj wiadomość od NEO: Witajcie, Jak już pewnie część z Was słyszała, dołączam do ekipy FaZe Clan w roli zmiennika. Rzeczy dzieją się szybko – niebawem gramy duże turnieje a pierwszy oficjalny mecz już dzisiaj na…Virtus.pro. Jestem niezwykle podekscytowany tym co się wydarzy, mamy bardzo ambitny plan do zrealizowania! Trzymajcie za nas kciuki! #FaZeUP! Co ciekawe dziś Neo rozegra swój pierwszy mecz na Virtus.pro! Ja już nie mogę się doczekać! Również tak jak przewidywałem NEO będzie grał za AdreNa Info odnośnie meczu: FaZe vs Virtus.pro - (13.05.2019 - 17:00) Mecz będzie BO3 w ramach ligi ECS Season 7 Europe Week 4 Jest to ćwierćfinał! Stream Angielski: Stream Polski: Edytowane 13 Maja 2019 przez SzeregowiecPL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi