The End 4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nick : The End *_* <33Data Zdarzenia : 26.04.2013Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : nie wie kto mi dal banaOpis Sytuacji : siedzialem na spectcie i patrze bana ktos mi dalDowód : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : The End *_* <33 [AMXBans] Reason : ' Do wyjasnienia na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.42.64.187 ' [AMXBans] ================================ tylko to mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi