STEAMword.exe 2 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 1. Nick:word.exe2. Imię:igor3. Wiek:174. Znajomość komend admina (0-10): 7-8 na granicy5. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Parę słów o sobie **:jestem osobą kulturalną szukającą szybkiego rozwiązania konfliktów, jestem także osobą pomysłową oraz kreatywną.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Adminem chciałbym zostać z jednego powodu mianowicie braku administratorów myślę, że mógłbym podrzucić kilka kreatywnych pomysłów aby urozmaicić grę na arenie.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:różnie ale wydaję mi się, że może i 3 h dziennie czasami jak będzie mało na głowie to kto wie może po 7 h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zależy jak mam szkołę i pracę to wieczorkiem ale popołudniu nie ma z tym problemu 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:staż w cs mam bardzo długi w cs gram ok. 9-10 lat od pierwszych wersji cs 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak adminem byłem kilka naście razy w cs go, 1.6, source itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi