OrginalGOD 0 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Nick: OrginalGODWycinek z konsoli(bez IP)*: BrakSerwer: Arena 1vs1 CS:GOLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:21239295&advType=steamid&Submit Wszedłem sobie postrzelać na jakiś randomowy serwer. po jakiś niespełna 5 minutach dostałem bana Edytowane 21 Maja 2019 przez OrginalGOD Uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 @CzarnyBogSeksu demko + rozpiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyBogSeksu 1 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Witam, Obejrzałem teraz demo na spokojnie i poza jednym flickiem nic tam nie widzę. Nie dam głowy, ale mogłem zasugerować się info z pluginu serwera, który zasugerował aimbota u kolegi (można sprawdzić w logach). Jednakowoż demko czyste, a ja serdecznie przepraszam za zbyt szybki osąd (nieczęsto mi się to zdarza). Gracz do odbanowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi