baandiT 28 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) jestem na wymianie części i pytanie jaką polecacie płytę główną, moje jedyne wymagania to żeby: - miała PCI-Express x16 (bo na to wejście mam ostatnio zakupioną grafikę 4GB) - miała High Definiton Audio z dźwiękiem 2/4/5.1/7.1 - channel (bo aktualnie posiadam problemy z dzwiękiem przestrzennym) - wejście na dysk SATA III (bo aktualnie mam dysk na to wejście - większość dysków jest na to wejście więc nie powinno być problemu pod tym względem) w przedziale finansowym do 520zł Rozglądam się za gamingówkami , macie jakieś typy ? _______________________________________________________________________________________________________________________ Do "aassingo" : No tak zapomniałem dodać, jestem na kupnie procesora i7 8 generacji i jeszcze pamięci RAM +dysk SSD, dlatego śmiało możecie doradzać płyte pod i7 8gen nie dopisałem wybaczcie aassingo : Bez K Temat do zamknięcia, sprawa już załatwiona Edytowane 10 Lipca 2019 przez baandiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Może pierw byś napisał, jaki masz procesor? Albo chociaż jaki masz w planach kupić, jeśli go jeszcze nie masz ;d @baandiT Kupujesz procesor z k, czy bez? KLIK Edytowane 30 Maja 2019 przez aassingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baandiT 28 Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 delikatna zmiana planów bo popatrzyłem ile kosztuje najtańsza i9 i okazało się że tyle na ile max mogę sobie pozwolić tylko czy do tej i9-9900K podejdzie mi płyta B360M Aorus Gaming 3, dlatego że na jednym sklepie pisze że podejdzie i9 9gen a na innym sklepie do również B360M Aorus Gaming 3 pisze że max i7 podejdzie i jestem zielony o co chodzi w takim razie ? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jak już bierzesz taki procesor, to musisz do niego kupić dobre chłodzenie i wydać więcej na płytę główną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi