GryTrean 677 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Liczyłem na to, że obejdzie się bez "oficjalnej" nieobecności, ale niestety muszę napisać temat: Nick: GryTrean Powód: Kompletny brak czasu - zawalenie w szkole etc. Czas nieobecności: (24.05.2019r) - 02.06.2019r Coś od siebie: Przepraszam, za nienapisanie tego tematu wcześniej. Liczyłem na to, że mimo wszystko uda mi się ogarnać serwery pomimo nagłego natłoku - niestety się to nie udało, stąd pojawia się temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Przyjęte (jako JB) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi