Skocz do zawartości

Tagi - Rasy czy Cs-Classic?

SnuFFy

Ankietka  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rasa czy Cs -classic

Rekomendowane odpowiedzi

W raz z nową edycją na serwer wejdzie narzucany tag. Pytanie teraz do was czy powinna być to nazwa rasy jaką gracz posiada, czy może nazwa sieci? Zagłosujcie w ankiecie oraz dajcie znać co o tym sądzicie w odpowiedzi.

Rasa Gracza będzie lepszą opcją z powodów wizualnych gry. Chodzi o to że każdy będzie się jakoś rozróżniał. Może (jeśli jest to możliwe) dodać do nazwy rasy jaki kto ma lvl tejże rasy. 

• Like 1

A co z tagiem gangu? O ile ten tag rasy / cs-classic ma być na tabie.

@Sklejekxdzieciak Jeżeli tak to ma wyglądać to młyn trochę będzie na tym tabie. Jak już musi być ten tag to lepiej żeby pokazywać rasę niż tag "cs-classic", który wg mnie byłby bezsensowny XD.

Edit v2

Tak jak Karol zaproponował dawanie różnych clantagów w zależności od tego czy gracz ma gang czy nie jest bezsensowne (gracz, który ma gang ma mieć nazwę gangu na tabie przed nickiem a gracz bez gangu nazwę rasy). Wydaje mi się, że lepiej by było zostawić tak jak jest (czyli clantag gangu przed nickiem na tabie). Jeżeli bardzo chcecie to zmieniać to już lepiej ujednolicić, że wszyscy mają nazwę rasy przed nickiem na tabie a na przykład na chacie prefix przed nickiem z nazwą gangu. Proponowałem też nazwę gangu i rasy jednocześnie na tabie ale na clantag jest max 12 znaków.

Edytowane przez OFFEN
Karol kazał bo ma skleroze

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności