Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga Hillmate

2vs1

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi: 

1. Twój Nick: 2vs1

2. Kto zawinił? (admin/gracz): Hillmate

3. Nick oskarżonego: Hillmate

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:49300820

5. Data i godzina zdarzenia: 15:45 31.05.2019

6. Mapa: jb_spy_vs_spy

7. Opis sytuacji: Wygrałem życzenie po zabawie, po czym napisałem, że jak wygram to chcę wg. Zamiast tego przerzucił wszystkich CT do TT, więc nie było w CT nikogo i nie miałem życzenia. W następnej rundzie napisałem że chce wg jako życzenie a on powiedział że nic nie będzie mi dawać po czym dał mi duszka po to żeby zginąć minutę później od TT

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko serwera

9. Wynik/numer rundy/czas: Około  5-0

• Haha 1
  • Zmieszany 2

No w sumie przerzuciłem afk z ct i wszedłem do ct a nie zgadzałem się na żadne wg więc dostałeś dusza z mojej dobrej woli w sumie a nie musiałem nic Ci dawać

• Like 4

Miałeś zyczenie, lecz CT było AFK. Powiedziałeś, że wygrasz wg ale CT było AFK(CT nie odpowiada na propozycje życzenia - CT się nie zgadza - masz to w regulaminie) HillMate przerzucil CT do TT z powodu że CT było AFK. Jaki jest powód skargi? Że pozbawił cię życzenia? CT było AFK, nie miało możliwości zaakceptowania/odrzucenia twojej propozycji życzenia. HillMate dobrze postąpił, ponieważ dał ci rekompensatę za wygranie KD w postaci ducha. Nie mial obowiązku dawania wg ani żadnej rekompensaty. Postanowił że twoim przywilejem za wygranie zabawy będzie duch, bo przywilej powinien dotyczyć osoby która wygrała (w tym przypadku KD). Powinieneś mu dziękować że dostałeś jakikolwiek przywilej bo nie miał takiego obowiązku. 

20 minut temu, HillMate napisał:

wszedłem do ct a nie zgadzałem się na żadne wg więc dostałeś dusza z mojej dobrej woli w sumie a nie musiałem nic Ci dawać

Edytowane przez skaff
  • Like 2

Jeszcze raz ktoś z was nie użyje opcji edytuj to otrzyma warna, zanim zaczniecie korzystać z forum to przeczytajcie jego regulamin, to samo tyczy się serwera, więc jeżeli masz pisać skargi bez znajomości regulaminu serwera (co właśnie teraz pokazałeś) to się nie fatyguj bo popełniasz błąd. Za kłótnie z administratorem na serwerze i grożenie mu skargami otrzymujesz godzinnego bana, mam nadzieję, że ochłoniesz.

• Like 2
  • Dziękuję 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności