SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: SnuFFy Powód rezygnacji: Brak czasu/zainteresowania serwerem, jestem kulą u nogi dla Zastępcy, który się aktualnie wczuł w serwer, a ja mam go dość. Cos od siebie: Współpracowało mi się z tobą świetnie Karol lecz na mnie już czas, mam teraz dość dużo zajęć na głowie, a co dopiero zajmować się upierdliwymi osobami z serwera. Mam nadzieję, że nie będziesz zły, że teraz rezygnuję, lecz nową edycję i zmiany ci rozpisałem, Gemciu może zrobić z tym co chce. @Gemciu jeżeli chciałbyś jakąś pomoc to pisz śmiało, dzięki za pomoc w ogarnianiu serwera, życzę powodzenia #Edit rezygnuję oczywiście tylko z rangi Opiekuna serwera JB Edytowane 3 Czerwca 2019 przez SnuFFy 1 1 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dziękuję bardzo za wsparcie serwera, zwłaszcza w momencie gdy było ciężko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi