Lordomus 0 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Todd "Little Lies" HowardWycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: CODLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:104822223&advType=steamid&Submit Nie wiem o co chodzi. Od środy zeszłej mnie nie było bo miałem wyjazd służbowy. Wracam i nagle dostaje bana z automatu. Wtf? Nikomu jeszcze nic na serwerze nie zrobiłem. A w temacie bana widze jakieś Duplicate Account. Le wtf że się tak zapytam. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Lordomus Dopiska reasonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi