kaante 22 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: Kante. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: UNNAMED csgocases.pl 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:458296672 5. Data i godzina zdarzenia: 4.06.2019r. 11.30-11.41 6. Mapa: jb_cavern_v1b 7. Opis sytuacji: Unnamed wszedł do ct nie znjąc regulaminu czego dowodem były polecenia na 1 osobę pozycja buntu w celi. rozdawał polecenia nie otwieral cel i dawał życzenie. Powiedziałem mu żeby wyszedł z ct, bo nie ogarnia a poza tym nie przeczytał regulaminu. Odpowiedział, że przeczytał po więc go spytałem co jest w 1 punkcie regulaminu powiedział, iż wie ale nie powie i, że mógł kłamać mówiąc ,,przeczytałem regulamin''. Spytałem go ponownie czy wyjdzie z ct czy woli dłużej to ciągnąć.Powiedział, że nie wyjdzie, bo w regulaminie nie ma, że musi wyjść jak nie ogarnia. Dawał pozycje buntu w celi na 1 osobę itp. Powiedziałem mu, ze niestety napiszę skargę i dostanie bana na ct. Odpowiedział ,, Zmienię sobie ip w komputerze zmienię sobie nazwę na steam i nic mi nie zrobią. No to powiedziałem mu, iż niestety ale dostanie pbana na ct. Dał mi heda w celi i chciał zrobic fk ale go spaliłem molotovem. Po czym wyszedł z ct mówiąc znudziło mi się. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): świadkowie/http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1559640020-1559642620.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: od 2 rundy- po pierwszym dniu do rundy 10 Edytowane 4 Czerwca 2019 przez enter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Byłem przy sytuacji, UNNAMED przyszedł po prostu ponadużywać możliwości bycia w CT a jak zauważył, że ktoś wbił na serwer i byli we dwójkę, to przeszedł do TT mówiąc, że nie chce już mu się być w CT. Kiedy @enter był w celi ten zaczął do niego strzelać i powiedział, że nie obchodzi go ban na CT więc myślę, że takowego mógłby otrzymać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi