Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie - Fame

Fame

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Fame
2. Imię: Mateusz
3. Wiek:15 ( w sierpniu 16)
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5
5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak
6. Składka (tak/nie): Tak
7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/852739
8. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz. Za 2 tygodnie kończę gimnazjum i idę do technikum na Technika Mechatronika. Lubie gry, programowanie (w stopniu łatwym :D). Poza CS:GO gram w takie gry jak: Euro Truck Simulator 2, The crew.
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ uważam, że admin jest zawsze na serwerze potrzebny,a ja skończywszy poprawiać oceny, mam teraz mnóstwo czasu, a za rogiem wakacje :D Staram się być pomocny na serwerze dla nowych graczy, ale także móc ich pilnować, żeby każdy postępował według regulaminu :)
10. Steam_ID: STEAM_1:1:446519050
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Przez najbliższe 2 tygodnie (do komersu który jest 18 czerwca) po 4h na spokojnie. Weekend i wakacje to odkąd wstanę (8 - 12) do samego wieczora.
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze od 15.30 do 20.00 (do 18 czerwca), weekend od pobudki (8-12) do 20.00 
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na pierwszym koncie 466h, na obecnym mam 216h.
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak
  • Like 5

Kolega z tej samej "klasy" :D

Widuje go praktycznie zawsze gdy gram. Mieliśmy okazje porozmawiać nie raz i nie dałabym Ci FAME 15 lat. Jesteś nawet ogarnięty jak na swój wiek. 

Sympatyczny a i zdarzy się nawet że służy pomocą dla nowicjuszy na naszym serwerze. Jeżeli chodzi o kulturę to na plus, wszelkie niedociągnięcia da się doszlifować :D

Jeśli będzie słuchał rad starszych kolegów i jeśli nie boi się pytać i prosić o pomoc  to jestem za daniem mu szansy :)

Masz moje TAK :D

• Uwielbiam 1

Jestem na TAK

+ Doświadczenie
+ często Cię widzę na serwerze i nie sprawiasz kłopotów, nie prowokujesz do żadnych zbędnych kłotni

Jestem za okresem próbnym.

Edytowane przez WilQu.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności