Fame 19 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 1. Nick: Fame 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:15 ( w sierpniu 16) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/852739 8. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz. Za 2 tygodnie kończę gimnazjum i idę do technikum na Technika Mechatronika. Lubie gry, programowanie (w stopniu łatwym :D). Poza CS:GO gram w takie gry jak: Euro Truck Simulator 2, The crew. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ uważam, że admin jest zawsze na serwerze potrzebny,a ja skończywszy poprawiać oceny, mam teraz mnóstwo czasu, a za rogiem wakacje :D Staram się być pomocny na serwerze dla nowych graczy, ale także móc ich pilnować, żeby każdy postępował według regulaminu :) 10. Steam_ID: STEAM_1:1:446519050 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Przez najbliższe 2 tygodnie (do komersu który jest 18 czerwca) po 4h na spokojnie. Weekend i wakacje to odkąd wstanę (8 - 12) do samego wieczora. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze od 15.30 do 20.00 (do 18 czerwca), weekend od pobudki (8-12) do 20.00 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na pierwszym koncie 466h, na obecnym mam 216h. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oh chylkyyy 10 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jak dla mnie za młody (sorka) jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes 147 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Kolega z tej samej "klasy" Widuje go praktycznie zawsze gdy gram. Mieliśmy okazje porozmawiać nie raz i nie dałabym Ci FAME 15 lat. Jesteś nawet ogarnięty jak na swój wiek. Sympatyczny a i zdarzy się nawet że służy pomocą dla nowicjuszy na naszym serwerze. Jeżeli chodzi o kulturę to na plus, wszelkie niedociągnięcia da się doszlifować Jeśli będzie słuchał rad starszych kolegów i jeśli nie boi się pytać i prosić o pomoc to jestem za daniem mu szansy Masz moje TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQu. 7 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem na TAK - Wiek + Pomocny + Doświadczenie + często Cię widzę na serwerze i nie sprawiasz kłopotów, nie prowokujesz do żadnych zbędnych kłotni Jestem za okresem próbnym. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez WilQu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) PRZYJĘTE Zgłoś się do mnie na PW. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi