XxconnanxX 2 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mam taka zapytajke czy slusznie dostalem dzisiaj bana na 30min za rakiety. Chodzi o to ze gralem klasa: Ogien GROM i mialem perki: Autodestrukcja i sekret szpiegaZrespilem sie na respie wroga i po 3 sek nacisnolem x (autodestrukcje) no i tam z 3 albo 4 osoby rozwalilo i dostalem bana pt:"Rakiety przed 15sek"A ten temat pisze z ciekawosci czy tak mozna zrobic jak ja zrobilem czy admini popelnili blad albo slusznie dali mi bana. Co wy o tym sadzice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Za to były i są bany. Macie tajemnice przemytu (chyba tak) lub SS (sekret szpiega), respicie się u wroga i detonujecie się, przy czym pół teamu wroga zabijacie. Admini mają przymrużać na to oko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Perk usunięto.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi