psikus18 0 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Siema chciałbym prosić o undbana na CT ponieważ dostałem go za nie przeczytany regulamin ale tera już go przeczytałem i zrozumiałem swój błąd czy byście mogli drodzy ADMINI I GUARDZI zrobić to dla mnie i dać mi undbana na CT bo rozgrywka na serwerze bez CT jest trochę nudna . PROSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi