Senrox 869 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 1. Serwer: Zombie mod 2. Nick: Senrox 3. Imię: Adam 4. Wiek: 16 lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 7. Składka obowiązkowa(Tak/Nie): W miarę możliwości Tak 8. Czas spędzony na forum: 17h ale poprawię 9. Opisać siebie: Mam na imię Adam. Mieszkam w Ciechanowie. Chodzę do 3 klasy gimbazjum. Interesuję się sportem, muzyką. Bardzo lubię siedzieć z kolegami na podwórku. Słucham dubstepu głównie Skrillex'a. Jestem mądry, sprytny, pomocny, zawsze można na mnie liczyć 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo czasami nie ma amina i wtedy niektórzy gracze łamią przepisy. 11. Linki do reklam: http://cs-noobs.xaa.pl/viewtopic.php?p=732#732 http://edivision.pl/topic/41736-cs-classicpl/ http://www.cs-pogranicze.pl/viewtopic.php?p=1182#1182 http://nieledwia.cba.pl/viewtopic.php?p=19661#19661 http://rt-cs.cba.pl/viewtopic.php?p=18836#18836 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ss-y lub demko -Gdy ktoś nadużywa micro: Upomnienie, kick, ban od 30 do 3h (w zależności od nadużywania) -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie, kick, ban od 30 o 1 dnia (w zależności od wyzwisk lub regularnego łamania kultury na serwerze) 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobien 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jestem na Nie Prawie cie nie ma na serwerze pograj wiecej No właśnie zgadzam się z Maniak po co się wypowiadasz jak nie grasz na zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jestem na TAK! -Widać duża aktywność na forum -często grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Zgadzam się z Ficru gra często.Jestem Na TAK Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Gumas Czerwony dla osob z jakims awansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja jestem na nie, jakoś za bardzo cie na serwerze nie widziałem;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 TAK coraz częsciej na srw. Wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jestem na NIE, pograj dłużej PS. Fricu po co się wypowiadasz jak na ZM nie grasz ????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 TAK - misiek gra w tym czasie gdy jest 0 adminów - wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sory że się wypowiem ale Sobien i Snajper jak ja często nie gram jak ja was zawsze widzę jak wy jesteście, pisze nawet do was... więc nie wiem dlaczego mnie nie widzicie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobien 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja cie widze ale nw czy coś z tego bedzię spoko jesteś ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Sory,że się drugi raz wypowiadam.Ja gram tak o 17 Snaiper.I to mnie nie obchodzi,że ciebie niema.Spytaj się Bruna,że Senrox wbija często i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafelek 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NieMało aktywny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie gram na zombie,ale: Nie masz mikrofonu Jestes z nami krótko, a więc na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na nie :C Nie masz mikrofonu . Mała aktywność na serwerze ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na tak -spełniasz wymagania -ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Senrox czasem wbijasz . Ja często gram i niestety rzadko cię widuję. Pograj jakiś czas. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 JESTEM NA TAK duzo cie widze na serwie potrafisz ogarnąc mysle ze da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zmieniam zdanie. Jestem na tak. Często jednak wbijasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi