KiNdel 14 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Nick: KiNdel Powód rezygnacji: Brak czasu oraz znużenie trybem JB. Coś od siebie: Z racji, że nie jestem już w stanie grać tyle czasu, ile zadeklarowałem w podaniu ani wymaganego minimum, rezygnuję z rangi Admina JailBreak. Dziękuję za danie mi szansy i za miłą atmosferę. Oczywiście, nie oznacza to całkowitego odejścia od serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dzięki za pomoc, przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi