Kosin 327 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jakaś koska by się przydała 😕 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Pamiętam jak swego czasu miałem tyle dobrych skinów, noży.. Ale jakoś przestałem grać i wszystko sprzedałem. Została mi tylko pamiątkowa naklejka na kałaszku, która teraz kosztuje 2k $. Gdyby wtedy człowiek wiedział ile to będzie kosztować 😏🙄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 10 godzin temu, SzeregowiecPL napisał: Została mi tylko pamiątkowa naklejka na kałaszku, która teraz kosztuje 2k $. Gdyby wtedy człowiek wiedział ile to będzie kosztować 😏 🙄 Mówisz o tej naklejce, którą miałeś mi wysłać na urodziny jako prezent? 😄 Wracając do tematu Kiedyś te skiny miały trochę inną wartość i inaczej wyglądało ich zbieranie (tak mi się wydaję) 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi