Kosin 327 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Nick:T3AMO Wiek:21 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: CS:GO Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: od 2015. Spędzone ponad 4500godzin Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Sourcebans Ile czasu poświęcasz forum?: Praktycznie co chwilę na niego wchodzę Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie korzystałem, lecz oglądałem dużo filmów na temat jak działają cheaty. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie Doświadczenie na podobnym stanowisku: Opiekun serwera. Kazdy rozpisany przeze mnie ban zostawał co udowadnia że umiem poprawnie wytypować cheatera. Informacje o sobie lub uwagi: Jestem pracowity, i wręcz tej pracy poszukuje. Czasem zdarzy mi się gdzieś zgubić termin jednak częściej ich dotrzymuje niż się spóźniam. Patrząc na skuteczność nadawania banów myślę że dam sobie radę. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez T3AMO 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 6 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi