GryTrean 677 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick: GryTrean Powód rezygnacji: Brak czasu i chęciCos od siebie: Rezygnacja zarówno z JB, jak i z Surfa. Karol - pisałem do Ciebie kilka dni temu wiadomość na steam, nie wiem czy ją widziałeś czy nie, ale wyjaśniłem tam co z surfem. Przy komputerze spędzam znacznie mniej czasu niż wcześniej, CS'a nie odpalam już prawie w ogóle. Szkoda że tak wyszło @Gemciu - Przepraszam za zaniedbanie JB, ale tak jak mówię - na CS'a nie wchodzę już w ogóle, z resztą z innymi grami podobnie. Do usłyszonka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi