GryTrean 683 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick: GryTrean Powód rezygnacji: Brak czasu i chęciCos od siebie: Rezygnacja zarówno z JB, jak i z Surfa. Karol - pisałem do Ciebie kilka dni temu wiadomość na steam, nie wiem czy ją widziałeś czy nie, ale wyjaśniłem tam co z surfem. Przy komputerze spędzam znacznie mniej czasu niż wcześniej, CS'a nie odpalam już prawie w ogóle. Szkoda że tak wyszło @Gemciu - Przepraszam za zaniedbanie JB, ale tak jak mówię - na CS'a nie wchodzę już w ogóle, z resztą z innymi grami podobnie. Do usłyszonka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi