HillMate 48 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nick: Hillmate Powód: Brak chwilowych chęci, chciałbym odpocząć na jakiś czas od obowiązku bycia na serwerze tylko móc wejść gdy najdzie mnie ochota Czas nieobecności: 22-06 - 29-06. (Lecz jak wrócą mi chęci to skończę urlop wcześniej) Coś od siebie: Przepraszam, że tak na początku edycji po prostu nie chcę się przejeść serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi