Sayonaraa 7 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Nick z gry - SayỖŇÃŘÃ βỖЎ Wycinek z konsoli - Disconnect: SayỖŇÃŘÃ βỖЎ - You have banned on server!! Ban Reason: Wallhack Ban End: 23-06-2019 22:58 Server: ★EVENT 2x XP★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ Serwer : Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty] Link do bana : https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=SayỖŇÃŘÃ+βỖЎ&Submit=Search Link do demka :http://414339.node92.pukawka.pl/dem-de_dust2-1561115749-1561117344.zip Witam, Z racji iż nie zgadzam się z opinią UB Teamu, pragnę się odwołać od otrzymanego bana. Poniżej przedstawiam wyjaśnienie momentów wyszczególnionych przez zgłaszającego : 0:48 - Mam spore doświadczenie w grze Counter-Strike Global Offensive i chyba kazdy doświadczony gracz tej gry wie gdzie i kiedy skanować aby zabić przeciwnika 0:49 - Jeżeli osoba oglądająca demko przyjrzy się dokładnie zauważy że 1 antyterrorysta wychyla swoje ramię cofa się w stronę ct spawnu. Więc rozsądek każe mi dalej skanować przez bramę. 0:53 - Jeżeli widzę że antyterrorysta przeskakuję przez bramę automatycznie podążam celownikiem za nim i jeżeli zawaham się strzałem w niego skanuję to samo miejsce z nadzieją że uda mi się ustrzelić innego przeciwnika. 1:25 - Widząc że osoba z mojego teamu ginie od przeciwnika na longu biegnę tam jak najszybciej i się wcelowuje w miejsce w którym widziałem przeciwnika. "Widać dokładnie jak przeciwnik chowa się za tą ścianą ". 7:32 / 7:35 - Normalne wcelowanie się w przypadku wychylania się na mida i patrzenię gdzie pobiegnie enemy team. 7:36 - Normalny HS z Desert Eagle , przeciwnik został spowolniony przez teammata od pleców więc ułatwił mi zabicie. 7:45 - Rzuciłem granat sprawdzając czy przeciwnicy są dalej w tunelach, "grając na cod modzie i mając vipa wyświetlają się obrażenia zadawane przeciwnikowi" jeżeli widzę że nikt nie dostał dmg z granatu, biegnę na BS A wiedząc ze nie ma sensu dalsze stanie na BS B. 11:24 - Terroryści rzucali granaty z shorta w bombsite A na którym było 2 moich teammatów więc pobiegłem im pomóc. 11:45 do 11:56 - Akcja 2 v 2 w której 1 z moich teammatów patrzył mi shorta z BS A a ja byłem skupiony na bombie która leżała na widoku. 12:42 - Wychylając z AWP na mida i widząc ze na t spawnie nikogo nie ma prawie kazdy wcelowuje się w shorta . 12:43 - Widziałem przeciwnika który biegł na shorta lecz niestety unlucky Pudło 😛 20:16 - Wychylałem znów z awp na mida widząc że nie ma nikogo na t spawnie spojrzałem na shorta i akurat przeciwnicy wybrali sobie tą trasę. Do tych 2 punktów się nie odniosłem ponieważ są one bezsensowne : 9:05 - chwila przerwy teraz OFF11:15 - Chłopak chyba zrezygnował bo gadają o nim... Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Sayonaraa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Witam witam, Bazowałem na podejrzeniach i opisanych rundach przez tego admina, który dał Ci bana. Kilka akcji mnie baaaaardzo zdziwiło i były podejrzane takie jak ta 12:42 tak samo jak i w 20:16. Reszta jak dla mnie clear. Zaśmierdziało mocno to zbanowałem. Czekam na decyzje reszty kolegów. Edit: Doszło do małego nieporozumienia. ub Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi