Long way to hell 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja bym dodal takie cos ze jak sie wbije snajperem np 45k lvl wpisuje sie awans albo cos takiego i otrzymujemy elitarnego snajpera ^^ predator -awans - nocny zwiadowca np i takie tam calkiem fajne by to bylo i nie nudzilo by sie tak szybko oraz byloby wiele ciekawych wyzwan mozna byloby tak zrobic to urozmaiciloby gre <Long Way To Hell> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak najbardziej na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja na nie.Za dużo juz będzie tego .Można zmniejszyć exp żeby szybko leciał exp do 20k ale potem wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 NIE To by było na COD'a lepsze ale np 20k lv czy 5k lv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyniowy 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja jestem na tak ^.^ Bo i tak klasa od 10k lvl jest lepsza od klasy 20k lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Macie klasy od lvl'aJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi